Fall Winter 2020

Een prachtig look, voor een verfijnde en elegante look. De extreem matte afwerking van de donkerbruine en antiek roze kleuren passen

perfect bij de licht glanzende kleur van het oogschaduwpalet, om een veelzijdige alledaagse make-up te creëren.

De twee oogpotloden passen perfect bij het

oogschaduwpalet, de bruine kleur is perfect om een intense look te creëren. met de glitterbrons kleur geef je de oogmake-up meer een glamoureuze en stralende look. 

De drie lipsticks hebben een extreem comfortabele romige textuur en een volle, matte kleur. Tinten die geschikt zijn voor elke persoonlijkheid. Van het romantische nude en mauve, tot het gedurfde en elegante steenrood.

 


MULTI-TASKING OIL - ALL IN ONE

Een olie met verschillende acties in slechts één product en een voedende maar snel absorberende textuur. Laat direct een gevoel van hydratatie en welzijn achter.

 


AQUA BOMB

Een musthave product voor elke vrouw!

 

De nieuwe mascara is speciaal ontworpen om water te weerstaan en tegelijkertijd extra volume en lengte te creëren. De mascara is intens zwart en blijft extra lang zitten. (tot 24 uur)💧 BYE BYE PANDA EYES!🐼

De vloeibare eyeliner pen is waterafstotend, veegvast en geeft een langdurig resultaat.💧 De pen heeft een fijne grip waarmee je heel gemakkelijk een strakke lijn kan trekken boven je wimperrand.


Elleebana one shot lash lift

 

U kunt ook uw wimpers laten liften bij Beauté Bianca Schoonheidssalon! 

Klik hier voor meer informatie.