De RVB SKINLAB Diego dalla Palma Professional behandelingen zijn een combinatie van huidverbetering en wellness. Na het reinigen van de huid volgt een welkom massage. Huidverbetering en Wellness gaan bij ons hand in hand. 

 

Het exclusieve 51+3 Hyalu Complex ™ (geregistreerd handelsmerk RVB SKINLAB) met een multi actieve bio-revitaliserende werking vormt de kern van de behandelingen.

Het complex bevat: 20 aminozuren, 16 vitamines, 6 sporenelementen en mineralen, 3 nucleïnezuren, 4 ceramiden, 2 cellulaire osmo-protectors, 3 hyaluronzuren. De essentiële benodigdheden voor een goede cel communicatie.

 

Detox

Een diepe reiniging gericht op het vergroten van cel vitaliteit dankzij de aanwezigheid van CELL DETOXIUM, een ontgiftende actief ingrediëntencomplex die de levenskracht van de cellen verhoogt. 

Een detox behandeling is geschikt voor ieder huidtype met een direct zichtbaar resultaat.

 

Purifying

De zuiverende behandeling – voor de gecombineerde tot vette huid met 51+3 HYALU COMPLEX™ bevat een verhoogde hoeveelheid zwavelhoudende aminozuren (methionine en cysteïne) die een zuiverende werking hebben en die de talgproductie normaliseren. Daarnaast is het op bakuchiol ACN gebaseerde complex, dat probiotische lactobacillus bevat, een zuiverende behandeling voor de gecombineerde tot vette huid, ontwikkeld in het laboratorium van RVB SKINLAB. Het complex normaliseert de talgafscheiding, vermindert irritatie en verfijnt de huidstructuur. Zo wordt het ‘ecosysteem’ van de huid beschermd en voorkomt het uitdroging en veroudering.

 

 

Moisturising

Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De producten zijn versterkt met het hyalu4plump complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. Voor de moisturising behandeling bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™ een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden. Het vochtgehalte in de huid is belangrijk voor aan- en afvoer van voedingstoffen en afvalstoffen en voor een betere celcommunicatie.

 

Sensitive

Een beautybehandeling voor de gevoelige huid met een hoge verdraagzaamheid om de huid te beschermen tegen tekenen van veroudering en externe factoren. Het is versterkt met anti-irritatie neuropeptiden, en is gebaseerd op de manuele lymfe drainage. De producten van deze behandeling zijn speciaal ontwikkelt voor de zeer gevoelige huid maar ook voor de oncologische huid.

 

ICON Time ™ (met een geregistreerde formule: Zilver, Goud en Platina)

Er zijn verschillende anti-aging behandelingen in deze productlijn:

Een revitaliserende behandeling die de jeugdigheid van de huid beschermt en het verouderingsproces bestrijdt. Ideaal vanaf 30 jaar.

Een verstevigende behandeling die de structuur van de huid beschermt en de tekenen van veroudering corrigeert, dankzij de “opvullende” werking. Ideaal vanaf 40 jaar en bedoeld voor een huid die te kampen heeft met rimpels en verlies van stevigheid.

Een huid vernieuwende behandeling, regenereert de vermoeide huid en bestrijdt de achteruitgang in de normale stofwisselingsfuncties van de huid en het vermogen om zichzelf te vernieuwen. Ideaal vanaf 50 jaar en voor vrouwen in of voor de menopauze die last hebben van een droge huid en verlies van elasticiteit.

Alle ICON Time behandelingen hebben een combinatie optie met de kalmerende en ontspannende behandeling voor ogen en kritieke punten.

 

 

RESURFACE2

Het doel van deze behandelingen is het verminderen van rimpels, acnelittekens en onvolkomenheden. Ook het verbeteren van een onregelmatige huidstructuur met respect voor het evenwicht van de huid behoort tot de missie van Diego dalla Palma professional. 

De behandelingen kunnen individueel, maar ook in kuurverband worden ondergaan.

In kuurverband wordt de intensiteit van de behandelingen verhoogd, hierdoor zal het beste resultaat worden behaald!